Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük:

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK kollégáinkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a munkatársainkkal együtt hozzájárulunk a városok fejlődéséhez és a környezetünk formálásához. Nálunk rengeteg lehetőség vár rád, várjuk jelentkezésedet, hogy közösen alakíthassuk a jövő építészeti környezetét!

 

 

Ebben a pozícióban olyan izgalmas feladatok várnak rád, mint:

·         Kapcsolattartás: Partnerekkel és alvállalkozókkal való kommunikáció révén építheted a projektek hosszú távú sikereit.

·         Műszaki előkészítés: a munkád a műszaki előkészítésben, árajánlatok bekérésében és ártükör készítésében, anyagok rendelésében kulcsfontosságú szerepet játszik.

·         Döntések előkészítése: Számtalan kihívás előtt állunk, és te leszel az, aki a döntés-előkészítő dokumentációk elkészítésével segíti a csapatot az optimális megoldások megtalálásában.

·         Műszaki kihívások: A műszaki adminisztrációban is jeleskedni fogsz, és biztosítod, hogy minden dokumentum és információ a helyén legyen.

·         Projektek motorja lehetsz: Anyagmegrendelések bonyolítása, minőségbiztosítási rendszer működtetése és a csapat segítése, hogy minden gördülékenyen menjen.

Te vagy a mi emberünk, ha:

·         Műszaki / építész / építőmérnöki főiskolai / egyetemi végzettséggel rendelkezel

·         2 - 3 éves építőipari szakmai tapasztalatot szereztél előkészítő mérnökként,

·         Jó MS Office ismerettel rendelkezel

·         nem okoz problémát a CAD-es tervezői program használata

·         Idegen nyelvek ismerete (angol, német, orosz)

·         Képes vagy egyénileg és csapatban is munkát végezni

Amiért érdemes jelentkezned:

·         Karrierlehetőség: Egy stabil munkahelyen dolgozhatsz, ahol hosszú távú karrierlehetőségek várnak, ha az építőiparban a kivitelezési területen szeretnéd kibontakoztatni szakmai potenciádat.

·         Munkakörnyezet: Kellemes és inspiráló munkakörnyezetben csatlakozhatsz csapatinkhoz.

·         Projektek: Részt vehetsz magas színvonalú és nagy volumenű projektekben, amelyek rendkívül sokféle szempontból izgalmas és tanulságos kihívásokat rejtenek.

·         Szakmai fejlődés: A szakmai fejlődésed prioritás számunkra, és folyamatos támogatást biztosítunk.

·         Eszközök és támogatás: A munkavégzéshez minden szükséges eszközt, beleértve a laptopot és telefont is, biztosítunk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy hatékonyan és eredményesen dolgozhass.

·         Juttatások: SZÉP kártya és egyéb juttatások állnak rendelkezésedre, hogy a munkád és az életed egyensúlyban legyen.

·         Egészségmegőrzés: A testi és lelki egészség is fontos a számunkra, így irodai masszázst, focit és pingpongot is biztosítunk a kollégáknak.

·         Képzések: Kiemelt hangsúlyt fektetünk a képzésekre, ideértve a szakmai, informatikai és nyelvi képzéseket is.

·         Céges Rendezvények: A csapatépítés és a közösségformálás jegyében rendszeresen szervezünk céges rendezvényeket és programokat, ahol együtt lazíthatunk és szórakozhatunk.

 

Munkavégzés helye: Magyarország területe

 

Amennyiben készen állsz az új kihívásokra, akkor ne habozz!

Jelentkezz a fizetési igényedet is tartalmazó magyar nyelvű, fényképes önéletrajzzal. Várunk a csapatunkba!

A Magyar Építő Zrt., az általa meghirdetett álláspályázatokra jelentkezők személyes adatait a társaság honlapján (www. magyarepito.hu) elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli

Jelentkezés az alábbi pozícióra: Műszaki előkészítő mérnök


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/magyarepito/public_html/inc/functions.php on line 1853