A Magyar Építő Zrt. kiemelten figyel Munkatársai, Partnerei védelmére!

A koronavírus elleni védekezés és a biztonságos munkavégzés a fő célunk!
A védekezésben kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő tájékoztatást, hogy helyesen tudjuk védeni magunkat és másokat is a megbetegedéstől!

MIT TETTÜNK!

VÉDŐESZKÖZÖK MINDENKINEK! Irodákban és kivitelezéseinken, közös helyiségekben Mindenki számára elérhető fertőtlenítő gél és szappan, papír zsebkendő, külön veszélyes hulladék gyűjtő szemetes.
EGYÉNI VÉDŐFELSZERELÉS BIZTOSÍTÁSA! Kollégáknak egyénileg kiosztásra kerültek FFP2 maszkok, fertőtleníthető gumikesztyűk.


TAKARÍTÁS! Az iroda helyiségeket, közösségi tereket, mellékhelyiségeket napi szinten speciális fertőtlenítő szerekkel takarítják, illetve a mosogatáshoz külön biztosítottuk a fertőtlenítő mosogatószereket. Naponta többször zárt terekben, folyosókon fertőtlenítő légfrissítés történik.


TÁJÉKOZTATÓK! Kézmosással, higiéniával és a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatók, utasítások küldése, megosztása a kollégákkal! Fontos, hogy alvállalkozóinkat és a cég partnereit is folyamatosan tájékoztatjuk!


VEZETŐI DÖNTÉSEK! A kollégák védelmében külön munkarend került kialakításra (váltott heti munkavégzés), home office minden lehetséges munkakörben.


VÉDJÜK KÖZÖSEN! A fokozottan veszélyeztetett és a 60 év feletti Munkavállalókat, munkakörtől függően home office-ban foglalkoztatjuk vagy jelenleg szabadságukat töltik.


SZŰRÉS! Munkaterületeinken érintésmentes infravörös kézi digitális hőmérőkkel ellenőrizzük mind kollégáink, mind az alvállalkozóink hőmérsékletét, ezzel is szűrve az egészségiállapotát Mindenkinek!


KÉRDŐÍV, STABILITÁS MEGTARTÁSA! Fontos számunkra, hogy a kollégák biztonságát és motivációját fenntartsuk, így heti szinten egy hangulat és állapotfelmérő kérdőív segítségével kérjük a visszajelzéseiket, amiben szabadon írhatnak érzéseikről, véleményeikről, javaslataikról.
Ezeket összegezve figyelembe vesszük a következő lépéseinknél.

 

Döntéseinket Kollégáink, Alvállalkozóink, Partnereink védelmében hozzuk!

 

Mindenkinek Egészséget és Kitartást Kívánunk!

 

#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA!
#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA!
#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA!
#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA!