Corinthia Hotel Budapest***** (Corinthia Grand Hotel Royal)

Szállodák / Budapest, VII. ker. Erzsébet krt. 43-49.

Corinthia Hotel Budapest***** (Corinthia Grand Hotel Royal)

Szállodák

A Corinthia Hotel Budapest 2013-ban ünnepli újranyitásának 10. évfordulóját. A szálloda 1896-ban a millenium tiszteletére épült és gazdag történelme során számos megpróbáltatáson ment keresztül. A legendás épület a máltai székhelyű Corinthia csoportnak köszönheti újjászületését, miután 2003-ban az új tulajdonos helyreállította, hogy ismét eredeti pompájában csilloghasson.

Az évforduló alkalomából kiállítás nyílt a szálloda főbejárata melletti folyosón, mely nemcsak az elmúlt 10 év fontosabb eseményeit mutatja be, hanem több mint száz évet utazhatunk vissza az időben, hogy megismerhessük az épület történelmét. A kiállítás előkészítése és a tárlaton megtekinthető különböző történelmi dokumentációk beszerzése a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum segítségével valósulhatott meg.

„Büszkék vagyunk történelmünkre és ez a kiállítás méltó megemlékezése a régi időknek. Nemcsak szállóvendégeinknek, hanem minden kedves érdeklődőnek szeretnénk tartalmas programot biztosítani ezzel a bemutatóval” - mondta Thomas M. Fischer, a szálloda igazgatója. Az ünnepélyes megnyitóra a 10 éves évforduló ünnepségsorozatának részeként, 2013. április 25-én került sor. A kiállítás nem csak ezen esemény során lesz látogatható, hanem állandó jelleggel a szálloda programkínálatának része lesz.Megvalósulás helye:

Budapest, VII. ker. Erzsébet krt. 43-49.


Megbízó:

IHI Magyarország Rt.


Megvalósulás ideje:

2001-2002


Tervező:Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/magyarepito/public_html/inc/functions.php on line 1853