Raktáros; anyag és eszközkezelő

Raktáros; anyag és eszközkezelő

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük raktáros; anyag- és eszközkezelő kollégáinkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a munkatársainkkal együtt hozzájárulunk a városok fejlődéséhez és a környezetünk formálásához. Nálunk rengeteg lehetőség vár rád, várjuk jelentkezésedet, hogy közösen alakíthassuk a jövő építészeti környezetét!

Tovább olvasom
Vállalkozási előkészítő mérnök

Vállalkozási előkészítő mérnök

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük vállalkozási előkészítő mérnök kollégánkat. Nevünkhöz a hazánkban olyan ikonikus épületek fűződnek, mint a Magyar Zene Háza, Puskás Ferenc Aréna, vagy a Mátyás templom.

Tovább olvasom
Épületgépészeti létesítmény főmérnök

Épületgépészeti létesítmény főmérnök

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük épületgépészeti létesítmény főmérnök kollégánkat. Nevünkhöz hazánkban olyan ikonikus épületek kivitelezése fűződik többek között, mint Mátyás templom, Puskás Ferenc Stadion, Magyar Zene Háza vagy az Új Néprajzi Múzeum és Látógatóközpont.

Tovább olvasom
Épületvillamossági létesítmény főmérnök

Épületvillamossági létesítmény főmérnök

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük épületvillamossági létesítmény főmérnök kollégánkat. Nevünkhöz hazánkban olyan ikonikus épületek kivitelezése fűződik többek között, mint Mátyás templom, Puskás Ferenc Stadion, Magyar Zene Háza vagy az Új Néprajzi Múzeum és Látógatóközpont.

Tovább olvasom
Műszaki előkészítő mérnök

Műszaki előkészítő mérnök

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba keressük műszaki előkészítő mérnök kollégáinkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a munkatársainkkal együtt hozzájárulunk a városok fejlődéséhez és a környezetünk formálásához. Nálunk rengeteg lehetőség vár rád, várjuk jelentkezésedet, hogy közösen alakíthassuk a jövő építészeti környezetét!

Tovább olvasom
Vállalkozási főmérnök

Vállalkozási főmérnök

Budapesti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő építőipari kivitelezést végző, több mint 130 éves magyar múltra visszatekintő társaságunkba, keressük vállalkozási főmérnök kollégánkat. Nevünkhöz a hazánkban olyan ikonikus épületek fűződnek, mint a Magyar Zene Háza, Puskás Ferenc Aréna, vagy a Mátyás templom.

Tovább olvasom